Knolselderijsoep met Walnootolie
Knolselderijsoep met Augustin's Walnootolie. Warm of koud te serveren.
Walnootolie vinaigrette
Serveer bij gegrilleerde, gepofte of gepocheerde groenten; over groene of gemengde salades; over aardappelsalade van nieuwe aardappelen; over gewone of zoete aardappelen; of meng door salade van rauwe of gekookte bietjes. Deze Walnootolievinaigrette is ook niet te versmaden bij warme bietjes, carpaccio, hoofdkaas (zult, preskop), ossentong en hersentjes!
…in goed gezelschap met de Regionale Delicatessen van SmaakPark!
Wij volgen Christian Weij al lang, omdat ook het fermenteren van voedsel onze interesse heeft en Christian daar alles vanaf weet – getuige zijn boek ‘Verrot Lekker!’. Zijn ‘SmaakPark’ heeft Augustin’s Walnootolie nu opgenomen in de landelijk leverbare doos met regionale delicatessen, zoals droge worst, kazen, onze Walnootolie, jams, vruchtensappen, mosterd,…
´Proeven = Geloven´ en dat geldt ook voor topkoks!
In de Franse Périgord Vert was onze walnootboer monsieur Poupy afgelopen najaar uiterst tevreden met ´Oogst 2019´ uit zijn biologische walnootboomgaard ´La Fontenelle´. Verleden jaar namen we zijn noten voor het eerst af. Dat is goed bevallen, want Augustin´s Walnootolie Licht | Regulier | Intens Oogst 2018 viel uitstekend in de smaak. Van Oogst 2019…
Producten
- Walnootolie Intens - oogst 2020 €9,27 – €52,32 "incl. 9% BTW"
- Walnootolie Regulier - oogst 2020 €9,27 – €52,32 "incl. 9% BTW"
- Walnootolie Licht - oogst 2020 €9,27 – €17,44 "incl. 9% BTW"
-
Walnootolie Intens - oogst 2019
Waardering 5.00 uit 5€6,98 – €39,24 "incl. 9% BTW"
Recepten
- 17 november 2020Reacties uitgeschakeld voor Walnootolie mayonaise
- 17 november 2020Reacties uitgeschakeld voor Gegrilleerde kalfsbiefstuk met basilicum en Walnootolie
- 17 november 2020Reacties uitgeschakeld voor Eendenborst met kruidnagel, bietjesjus, blauwe bessen, frambozen en Walnootolie
- 16 november 2020Reacties uitgeschakeld voor Poffertjes
- 16 november 2020Reacties uitgeschakeld voor Flensjes met gebakken appel en Walnootolie
- 16 november 2020Reacties uitgeschakeld voor Spaghetti met paddenstoelen, verse oregano, tijm en Walnootolie
- 16 november 2020Reacties uitgeschakeld voor Risotto met doperwtjes, dragon en Walnootolie
- 16 november 2020Reacties uitgeschakeld voor Coquille-carpaccio met sinaasappel en Walnootolie