Nieuws

Uitverkocht!

Augustin´s Walnootolie Proefpipetten

Smaakintensiteit ´Licht´ van Augustin´s Walnootolie ´Oogst 2018´ is uitverkocht – en da´s jammer voor de liefhebbers van ´raw food´.

Liefhebbers van Augustin´s Walnootolie ´Regulier´ en ´Intens´ kunnen nog terecht in de Augustin´s webwinkel, maar voor ´Licht´ is het wachten op de nieuwe bio-walnoten van Oogst 2019.

Hoewel… Bestel de kosteloze proefpipetten, daar zit…


Aspergesalade met Walnootolie Intens of Regulier

De voorjaarsgroente waar liefhebbers echt naar uitkijken, is asperge. Asperges zijn de enige groente met een einddatum. Die ligt op 24 juni, op Sint Jan, omdat de plant dan moet kunnen doorgroeien, om voldoende kracht te verzamelen voor de oogst van volgend jaar.
Een heerlijk brunch-, lunch- of voorgerecht voor 4 personen met asperges…


Dagmar Hotterbeekx vindt ´m ´Vertruffelijk!´

Vertruffelijk.nl staat bol van het culinair enthousiasme van de Zuid-Limburgse foodblogger Dagmar Hotterbeekx. Dagmar legde de hand op Augustin´s Walnootolie Regulier en noemt die ´mijn ontdekking´ waar ze ´weg van is´:

´Ik maakte er een lekkere dressing van met wat honing en combineerde die met de radijs, biet, sla, geitenkaas en gefrituurde kappertjes die je op…


Elsevier´s Bram Hahn over Augustin´s walnootolie

´Walnootolie´ – Elsevier, Bram Hahn, 27 april 2019

De statuur van de walnoot in sommige delen van Frankrijk blijkt alleen al uit de naam die hij daar draagt: simpelweg noix. De term voor noten in het algemeen is fruits à coque.

Zoals honderden andere agrarische producten waar de Fransen trots op zijn – uien uit de Cevennen,…


Lekker! Verraste en Enthousiaste reacties tijdens de Perslunch

Augustin's Amsterdam Augustins Walnootolie intens regulier mild licht biologisch

Maandag 8 april 2019 werd de 10e CuliPerslunch gehouden in de Amsterdamse Kookfabriek, vol kook- en presentatie-eilanden. Ruim veertig voedingsleveranciers presenteerden er hun producten, diensten en kunsten aan meer dan 135 culinaire journalisten en bloggers, die schrijven, fotograferen, filmen en recepten ontwikkelen voor bijvoorbeeld Allerhande, Margriet, JustForKoks, Flair, OhMyFoodness, Foodclicks, de Volkskrant, HelloFresh en NRC.

Augustin´s…


´Lekkerste Product van 2019´? We strijden mee tijdens de Amsterdam Food Pitch!

walnootolie schenkdop fles. Augustin's Amsterdam Augustins Walnootolie intens regulier mild licht biologisch

Dat alleen is al een eer! De Walnootoliën Licht, Regulier en Intens van Augustin´s zijn genomineerd voor de onderscheiding ´Lekkerste Product van 2019´ na de aanmeldingsronde van de Amsterdam Food Pitch die jaarlijks wordt gehouden door levensmiddelengroothandel De Kweker.

Op 10 april slaat de vakjury aan het proeven. Deze bestaat uit v.l.n.r….


Culinair geweld tijdens de Perslunch 2019 en de eerste, ronkende recensies

Op maandag 8 april presenteert Augustin’s de drie walnootoliën Licht, Regulier en Intens aan een kleine 150 journalisten en bloggers tijdens de CuliPerslunch 2019 in de Kookfabriek te Amsterdam. Deze vertegenwoordigers van de media weten (bijna) alles over eten & drinken door professionals en voor thuis. In een drie uur durende parade trekken de mannen…


´De lekkerste ooit!´, zegt José van Mil, en zij kan het weten!

´De biologische walnootolie van Augustin’s is de lekkerste walnootolie die ik ooit heb geproefd!´, schrijft José van Mil in haar kookdagboek op ´Uit de keuken van 8‘. En José en de andere 7 vrouwen uit de keuken van 8 kunnen het weten, want de dames zijn dagelijks voor hun werk bezig…


Kosteloze kaart met proefpipetten in de drie smaakvariëteiten

Proefset Augustin's Amsterdam Augustins Walnootolie intens regulier mild licht biologisch

Chef-koks en inkopers kunnen de walnootoliën van Augustin´s Amsterdam in de smaakvariëteiten LICHT, REGULIER en INTENS vrijblijvend uitproberen. Deze drie smaken bereiken we door de Franse noten in Nederland korter of langer te laten roosteren door onze deskundige olieperser. De smaken zijn ieder optimaal bij gerechten met een subtielere of meer uitgesproken smaak.


Knoeivrije schenkdop

walnootolie schenkdop fles. Augustin's Amsterdam Augustins Walnootolie intens regulier mild licht biologisch

De donkere flesjes en blikverpakkingen van de walnootoliën van Augustin´s Amsterdam in de smaakvariëteiten LICHT, REGULIER en INTENS zijn voortaan voorzien van een knoeivrije schenkdop. Fles en blik beschermen de delicate olie tegen licht. Het bewaaradvies is om walnootolie donker en koel (7°C) te bewaren. De smaak blijft op zijn best tot een jaar…