Culinair geweld tijdens de Perslunch 2019 en de eerste, ronkende recensies

Op maandag 8 april presenteert Augustin’s de drie walnootoliën Licht, Regulier en Intens aan een kleine 150 journalisten en bloggers tijdens de CuliPerslunch 2019 in de Kookfabriek te Amsterdam. Deze vertegenwoordigers van de media weten (bijna) alles over eten & drinken door professionals en voor thuis. In een drie uur durende parade trekken de mannen en vrouwen langs de uitgestalde heerlijkheden om te proeven onder het genot van een glaasje. Nee, dan hebben wij het aan de andere kant van ons kookeiland maar zwaar! 😉 Het wordt zeker gezellig, beloven de foto´s op Insta van eerdere jaren. Aan ons de uitdaging tussen al dat culinaire geweld de aandacht te wekken voor het goedbewaarde geheim van onze walnootoliën.

De eerste recensies van de allergrootste chef-koks die binnenstromen na onze eerste proefpipet-mailing zijn gelukkig ronduit ronkend positief! Ook proeven? Bestel de kosteloze pipetten hier tegen alleen de portokosten.

Culinair geweld tijdens de Perslunch 2019